Unital 1 mg 50 tabl

Nieltävä melatoniinitabletti helpottamaan nukahtamista ja lievittämään aikaeron vaikutuksia.
Pakkauskoko:
50 tabl
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tilaustuote, toimitusaika 2-3 arkipäivää
9,80 €
Unital 1 mg -melatoniinitabletit on tarkoitettu lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melatoniini on luontaisestikin elimistössä esiintyvä hormoni, joka osallistuu unirytmin säätelyyn ja valmistaa elimistöä nukahtamiseen. Suun kautta otettuna melatoniini auttaa helpottamaan nukahtamista. Nieltävän tabletin sisältämä melatoniini imeytyy elimistöön ruoansulatuskanavasta, jolloin sen vaikutus on suhteellisen nopea ja lyhytaikainen.
Aikuisille ½–1 tabletti niellään veden kanssa. Tabletti otetaan pari tuntia ruokailun jälkeen, sillä ruoka heikentää melatoniinin imeytymistä. Annos kannattaa ottaa aina samaan aikaan illalla.
Lyhentämään nukahtamisaikaa:
Aikuisille 1 tabletti illalla lähellä nukkumaanmenoa.
Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia:
Aikuisille vähintään ½ tabletti lähellä nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.
Suositeltu vuorokausiannos ½–1 tabletti sisältää:
melatoniinia 0,5–1 mg
Täyteaineet (selluloosa, kalsiumvetyfosfaattidihydraatti), tärkkelys, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), melatoniini.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
1.00mg MELATONIINI
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lapsille.
Ei raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)