FORTINI MULTI FIBRE KAAKAO 200 ML

Fortini Multi Fibre on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa. Siitä on saatavilla neljä makua: mansikka, kaakao, banaani ja neutraali. Tuotteen voi juoda sellaisenaan tai käyttää ruoanlaitossa.

Fortini on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos olet huolissasi lapsesi ravinnonsaannista.

Pakkauskoko:
200 ML
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta varastossa
2,65 €
13,25 € / L

Fortini Multi Fibreä voidaan käyttää lisäravintona sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Fortini Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten se soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12-vuotiaille. Keskustele aina ravitsemusterapeutin, lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin annat lapselle Fortinia.

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Jos tuotteen juo suoraan pullosta, tulee tähteet heittää pois.

Määrän ja annostelutiheyden päättää lääkäri tai ravitsemusterapeutti

Ravintosisältö/100 ml:

Energia 153 kcal

Rasva 6,8 g, josta tyydytttynyttä 0,7 g

Hiilihydraatit 18,8 g, joista sokereita 7,4 g ja laktoosia < 0,025 g

Ravintokuitu 1,5 g

Proteiini 3,3 g

Suola 0,17 g

Vitamiinit

A-vitamiini 61 µg

D-vitamiini 1,5 µg

E-vitamiini 1,9 mg a-TE/ET

K-vitamiini 6,0 µg

Tiamiini (B1) 0,23 mg

Riboflaviini (B2) 0,24 mg

Niasiini 0,88 (1,65) mg (mg NE)

Pantoteenihappo 0,50 mg

B6 -vitamiini 0,18 mg

Foolihappo 23 µg

B12 -vitamiini 0,26 µg

Biotiini 6,0 µg

C-vitamiini 15 mg

Kivennäisaineet

Natrium 67/2,9 mg/mmol

Kalium 140/3,6 mg/mmol

Kloridi 100/2,8 mg/mmol

Kalsium 84/2,1 mg/mmol

Fosfori 75/2,4 mg/mmol

Magnesium 17 mg

Rauta 1,5 mg

Sinkki 1,5 mg

Kupari 0,135 mg

Mangaani 0,23 mg

Fluoridi 0,11 mg

Molybdeeni 6,0 µg

Seleeni 4,5 µg

Kromi 5,3 µg

Jodi 15 µg

Vesi, maltodekstriini, glukoosisiirappi, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), kaseinaatti (lehmänmaito), sokeri, ravintokuituja (soijapolysakkaridit, inuliini, oligofruktoosi, resistentti tärkkelys, arabikumi, selluloosa), emulgointiaine (soijalesitiini), kaliumsitraatti, trikalsiumfosfaatti, magnesiumkloridi, aromi, dikaliumvetyfosfaatti, kalsiumkloridi, koliinikloridi, karotenoideja (sisältää soijaa) (ß-karoteeni, luteiini, lykopeeniuute (tomaatista)), natrium-L-askorbaatti, kaliumkloridi, kaliumhydroksidi, tauriini, ferrolaktaatti, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, nikotiiniamidi, kupariglukonaatti, retinyyliasetaatti, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kolekalsiferoli, D-biotiini, kalsium-D-pantotenaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, tiamiinihydrokloridi, kromikloridi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, syanokobalamiini, fytomenadioni.

Kaakaonmakuisessa lisäksi kaakao.

Vähälaktoosinen, gluteeniton, Halal.

Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi yli 1-vuotiaille lapsille. Pienille lapsille käytetään varoen yli neljä pulloa päivässä ravintokuitusisällön vuoksi. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Markkinoija:

Nutricia c/o Danone Oy